28 Şubat 2013 Perşembe

Hansel & Gretel İzle

Hugo 2011
Hansel ve Gretel modern zamanda ikiz kardeşlerdir. Gretel, nazik ve sevimli bir kadın olan Lilith’in pasta dükkanında çalışmaktadır. Hnsel bir gün ormanda çıldırmış bir aile tarafından kaçırılır. Bu sırada Lilith’in de göründüğünden çok farklı olduğunu anlayacak ve kardeşi Gretel’i kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişecektir.

IMDB Puanı: 2.5
Yapım: 2013 – ABD
Tür: Korku
Süre: 89 dakika
Yönetmen: Anthony C. Ferrante
Oyuncular:Dee Wallace, Brent Lydic, Stephanie Greco, Clark Perry, Adrian Bustamante



FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Ayrılık İzle

Hugo 2011
Sağlam ve sevgi dolu bir birlikteliğin zaman içerisinde yıpranmaya başlamasının ardından, ilişkilerini tekrardan yoluna koymaya çalışan bir çiftin kimi zaman komik, kimi zaman acı verici ama daima eğlendirici yolculuğunu anlatan sıradışı bir romantik komedi.

IMDB Puanı: 5.8
Yapım: 2006 – ABD
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 106 dakika
Yönetmen: Peyton Reed
Oyuncular: Jennifer Aniston, Justin Long, Vince Vaughn, Jason Bateman, Cole Hauser





FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Annelik İzle

Hugo 2011
Çocuk büyütmenin neşeli olduğu kadar stresli yönlerini açığa çıkaran, çocuk büyüten kadınların kendilerini nasıl unutabildiklerini anlatan, annelik üzerine eğlenceli bir komedi.
IMDB Puanı: 4.6
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Dram, Komedi
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Katherine Dieckmann
Oyuncular: Uma Thurman, Minnie Driver, Cassidy Gard, Stephanie Szostak, Anthony Edwards








FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Yüzleşme - Don 2 - Türkçe Altyazılı

Yüzleşme - Don 2 [720p]
Yüzleşme - Don 2 [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Asya yeraltı dünyasını ele geçiren Don, gözünü Avrupa'ya dikmiştir. Yolunda ise mevcut yeraltı dünyası patronları ve çeşitli güvenlik kuruluşları vardır.Don planlarını gerçekleştirmek için hem suikastte uğramamak hemde tutuklanmaktan kaçmak zorunda.Macera kaldığı yerden devam ediyor ve aksiyon Kuala Lumpur'dan Berlin'e kayıyor.

Yüzleşme - Don 2 720p kalitesinde türkçe altyazılı izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Part 1 


Part 2 


Part 3 

27 Şubat 2013 Çarşamba

Roma Hamamı İzle

Hugo 2011
Kadim Romalı mimar Lucius fazlasıyla ciddi biridir. Hızla değişen zamana ayak uyduramaması işini kaybetmesine neden olur. Bir arkadaşı kederli durumdaki Lucius’u keyiflendirmek için halk hamamına götürdüğünde, Lucius kazayla zamanda ileri sıçrar ve kendini modern bir Japon halk hamammında bulur. Kendisine ilham veren genç Manga ustası Mami ve “Sığ Suratlılar Klanının” diğer üyeleri ile burada tanışır. Japon hamam kültürünün yaratıcı örneklerinden bir hayli etkilenen Lucius eski Roma’ya geri döner ve bu alışılmışın dışındaki fikirleri eski Roma’da uygulamaya başladığında olağanüstü derecede dikkat çeker.

IMDB Puanı: 6.2
Yapım: 2012 – Japonya
Tür: Komedi, Bilim Kurgu
Süre: 108 dakika
Yönetmen: Hideki Takeuchi
Oyuncular: Hiroshi Abe, Aya Ueto, Kazuki Kitamura, Riki Takeuchi

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Alfie İzle

Hugo 2011
Londra’dan kalkıp, New York’a gelen Alfie’nin amacı kısa zamanda çok para kazanmaktır. Yakışıklılığının ve cazibesinin farkında olan genç adam bunu sonuna kadar kullanmaya karar verir. Kendini bir ilişkinin kalıbına sokmadan kadınları baştan çıkarmak ve onlarla beraber olmak çok cazip bir fikirdir. Sayısını aklında tutamadığı gönül maceralarıyla günü birlik ilişkilerin baş kahramanı oluverir. Para kazanma amacını, hızlı bir çapkın olma yolunda unutur.

IMDB Puanı: 6.1
Yapım: 2004 – ABD, İngiltere
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 103 dakika
Yönetmen: Charles Shyer
Oyuncular: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon, Marisa Tomei, Omar Epps

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Kimyasal ayar nedir?

Kimyasal ayar bir kimyasal bileşiğin kimyasal analiz, kimyasal tepkime veya fiziksel test yapmakta kullanılmaya uygunluğunu belirten bir teknik standarttır. Bir kimyasal bileşik hazırlanırken veya satın alınırken kullanılır. Tepkenler (reaktantlar) için saflık standartları ASTM International gibi kurumlar tarafından belirlenir. Örneğin, reaktif ayar sudaki katışkıların (sodyum ve klorür iyonları, silika ve bakteri gibi) oranı çok düşük olmalı, elektrik özdirenci yüksek olmalıdır. Analitik reaktif ayar (Analytical Reagent Grade), ACS reaktif ayar (ACS Reagent Grade) ve reaktif ayar (Reagent Grade), Amerikan Kimya Derneği (American Chemical Society; ACS)'in Analitik Reaktifler Komitesinin spesifikasyonlarına uygun reaktifler için kullandığı eş anlamlı terimlerdir.

Panik Odası İzle

Hugo 2011
Meg Altman, kocasından yeni ayrılmış olan bir kadındır. Kocasından aldığı nafaka parasıyla oldukça eski bir ev satın alır. Evi gezerken evin içerisindmeyee özel bir oda fark eder. Bu oda, müthiş bir güvenlik sistemiyle donatılmış, güvenli bir mabettir. Odanın içerisindeki monitörlerle evin her tarafı gözlemlenebilmektedir. Meg ve birlikte yaşayacağı kişi olan kızı, istenmeyen bir durum yaşandığı takdirde bu odaya sığınabileceklerdir.

IMDB Puanı: 6.8
Yapım: 2002 – ABD
Tür: Gerilim, Suç
Süre:112 dakika
Yönetmen: David Fincher
Oyuncular: Kristen Stewart, Jodie Foster, Jared Leto, Forest Whitaker, Dwight Yoakam

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Sis Perdesi İzle

Hugo 2011
Beş yıl önce gazeteci Britt Shelley, yerel bir polis merkezinde çıkan yangının gizemini çözmüştür. Ne var ki farkında olmadığı bir komplonun parçası haline gelmiştir. Dava ile ilgili bir polis memurunun cansız bedeni yanında gözlerini açınca kendi ismini temize çıkarmak için harekete geçecektir.

IMDB Puanı: 5.2
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Suç
Yönetmen: Gary Yates
Oyuncular: Jaime Pressly, Marie Avgeropoulos, John Cassini, Blu Mankuma, Brendan Fletcher






FRAGMAN


FİLMİ İZLE


<

Efsane Beşli İzle

Hugo 2011
Kara adıyla tanınan kötü bir ruh insanlığın umutlarını ve inandığı değerleri yok ederek dünyaya hakim olmak için harekete geçince, Kuzey (Noel Baba), Diş Perisi, Uyku Perisi, Paskalya Tavşanı ve Jack Froust’tan oluşan ölümsüz bekçiler de ona karşı güçlerini birleştirme kararı alırlar. Kara, dünyamızı çepeçevre sarıp insanlığa korku yaymaya başladığında, dünyadaki tüm çocukların umutları, inançları ve hayalleri Efsane Beşli’ye bağlıdır. Rus Kazak askeri Kuzey, doğa bekçisi Avustralyalı Paskalya Tavşanı, yarı insan, yarı sinek kuşu olan Diş Perisi, güzel rüyaların yaratıcısı Uyku Perisi ve ölümsüz Jack Frost sadece çocukları değil büyükleri de peşlerinden sürükleyecek bir maceraya doğru atılacaklardır.

IMDB Puanı: 7.4 
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Animasyon, Macera, Aile
Yönetmen: Peter Ramsey
Oyuncular: Hugh Jackman, Jude Law, Isla Fisher, Chris Pine, Alec Baldwin




FRAGMAN


FİLMİ İZLE


26 Şubat 2013 Salı

Yüzleşme-Don 2 İzle

Hugo 20112010 Hindistan yapımı aksiyon filminin yönetmenliğini Farhan Akhtar, başrollerinde ise Shahrukh Khan ve Priyanka Chopra yer almaktadır.Aksiyon filminde ele alınan konuya değinecek olursak, Avrupadaki hakimiyete göz dikmiş olan Don, ayrıca Asya daki yer altı dünyasınında başına geçmiştir.Avrupa’nında yer altı dünyasının başına geçmek isteyen Don ‘u Kuala’dan Berlin ‘e kadar bir serüven beklemektedir.Don bu görevden başarı ile çıkabilmek için öldürülmemeli ve tutuklanmamalıdır.2010 yapımı Hindistan yapımı bol aksiyon yüklü filmde siz seyircilerimize Keyifli seyirler dileriz…

IMDB : 7,1
Türü : Aksiyon, Suç, Dram
Ülke : Hindistan 2010
Yönetmen : Farhan Akhtar
Oyuncular : Shahrukh Khan, Priyanka Chopra, Lara Dutta, Arjun Rampal, Florian Lukas, Isha Koppikar
Yapımcı:Ritesh Sidhwani, Gauri Khan, Farhan Akhtar,Senaryo:Javed Akhtar, Salim Khan

FRAGMAN




FİLMİ İZLE

Katil Joe İzle

Hugo 2011Katil Joe, Chris Smith’in elinde satmak için bulundurduğu uyuşturucu annesi tarafından çalınınca, en kısa zamanda 6.000 dolar bulmak zorundadır, aksi takdirde öldürülecektir.. Chris ve babası Ansel birlikte plân yaparlar. Chris’in annesi hayat boyu sigortalıdır ve bu parayla borç kapatılabilecektir ancak bunun için annenin ölmesi gerekmektedir.. Katil Joe filminde iyi seyirler dileriz…

IMDB Puanı:6.8/10 
Yönetmen Adı:William Friedkin
Oyuncular: Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Gina Gershon, Juno Temple, Thomas Haden Church
Tür:Dram, Komedi, Korku - Gerilim, Polisiye - Suç, 
Yapımcı:Scott Einbinder
Yapım Yılı:2011 - ABD 




FRAGMAN



FİLMİ İZLE

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler

Hugo 2011
Audrey Burke kocasının trajik ölümünden sonra, eşinin çocukluk arkadaşı Jerry Sunborne ile farklı bir dostluk kurmaya başlar. Ancak Jerry’nin hayatında onu bir trajediye sürükleyen kötü bir alışkanlığı vardır: Jerry bir eroin bağımlısıdır ve bu bağımlılık onun önemsediği herşeyi kaybetmesine neden olmaktadır. Audrey hayatta kalmak için Jerry’ye tutundukça, Jerry de bağımlılığının onu mahvetmesine izin vermeyecektir.

IMDB Puanı: 7.1 
Yapım: 2007 – ABD, İngiltere
Tür: Dram
Süre: 118 dakika
Yönetmen: Susanne Bier
Oyuncular: Halle Berry, Benicio Del Toro, Alison Lohman, David Duchovny, John Carroll Lynch

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Hücre İzle

Hugo 2011
Jennifer Lopez, bu muhteşem gerilimde akıl almaz bir yolculuğa çıkıyor. Seri katil Vincent D’Onofrio, son kurbanını öldüremeden komaya girince, bir çocuk terapistinin, onun zihnine girerek, deney aşamasında olan sıradışı bir tedavi yöntemi kullanması gerekir. Katilin zihninde başlayan acımasız av, şimdi onun hayatını da tehdit etmektedir. FBI ajanı Vince Vaughn, terapistin hayatını kurtarabilecek tek kişidir ve bu inanılmaz yolculuğa katılma sırası ondadır.

IMDB Puanı: 6.2
Yapım: 2000 – ABD, Almanya
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim
Süre: 107 dakika
Yönetmen: Tarsem Singh
Oyuncular: Jennifer Lopez, Vince Vaughn, Dylan Baker, Jake Weber, Pruitt Taylor Vince

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Argo İzle

Hugo 2011
Gerçek olaylara dayanan “Argo” altı Amerikalıyı kurtarmak için düzenlenen, İran rehine krizinin sahne arkasında ortaya çıkan ve halkın yıllar sonra öğrendiği gizli bir operasyonu anlatıyor. İran devriminin kontrol edilemeyecek noktaya ulaştığı dönemde, 4 Kasım 1979′da militanlar Tahran’daki ABD elçiliğine saldırırlar ve içeride bulunan 52 Amerikalıyı rehin alırlar. Ancak tüm bu kaosun ortasında altı Amerikalı kaçmayı başarır ve Kanada büyükelçisinin evine sığınır. Bulunmalarının ve büyük olasılıkla öldürülmelerinin an meselesi olduğunun farkında olan Tony Mendez (Ben Affleck) adında bir CIA “sızma” uzmanı altı Amerikalının ülkeden sağ salim çıkmasını sağlayacak riskli bir plan yapar. Böylesine inanılmaz bir plan ancak filmlerde olmaktadır.

IMDB Puanı: 8.1
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Dram, Tarih, Gerilim
Süre:120 dakika
Yönetmen: Ben Affleck
Oyuncular: Ben Affleck, John Goodman, Bryan Cranston, Clea Duvall, Victor Garber
Senaryo: Chris Terrio

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Tanrının Vadisinde İzle

Hugo 2011
Örnek bir asker olan Mike Deerfield, görev için gittiği Irak’ta esrarengiz bir şekilde kaybolur. Eski bir savaş gazisi olan Mike’ın babası Hank oğlundan haber alamayınca araştırması için özel dedektif Emily Sanders ile anlaşır. Oğlunun kayboluşundaki gizemi aydınlatmak için soruşturmaya anne Joan da katılacaktır.

IMDB Puanı: 7.3
Yapım: 2008 – ABD
Tür: Dram, Gizem, Suç
Süre: 121 dakika
Yönetmen: Paul Haggis
Oyuncular: Charlize Theron, James Franco, Tommy Lee Jones, Susan Sarandon, Josh Brolin

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Kalbimi Oraya Gömün İzle

Hugo 2011
Dee Brown’un en çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan, başyapıt niteliği taşıyan bir film. General Custer’a karşı kazanılan Sioux zaferini konu alan film, 3 karakterin mücadelesi üzerine kurulmuştur; Darthmouth mezunu genç bir doktor olan Charles Eastman; topraklarını benliklerini ve şereflerini kaybetmek istemeyen ve Amerika birleşik Devletleri’nin hükmü altına girmek istemeyen lakota kabilesinin gururlu şefi Oturan Boğa ve hükümet’te Kızılderili’lerden sorumlu Senatör Henry Daves, Eastman ve okul öğretmeni Elaine Goodale Sioux’daki yerlilerin yaşam koşullarını iyileştirmeye çalışırken, Senatör Dawes, Başbakan Grant’a kulis yapar. Kalbimi Oraya Gömün, duyguları derinden etkileyen, bilgi yüklü, görsel olarak dikkatleri çeken bir western klasiği.

IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 2007 – ABD
Tür: Dram, Tarih, Western
Yönetmen: Yves Simoneau
Oyuncular:Anna Paquin, J.K. Simmons, Aidan Quinn, Colm Feore, Wes Studi

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Hasar - Damage Türkçe Dublaj

Hasar - Damage [720p]
Hasar - Damage [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Filmin başkarakterine yer almakta olan Steve, hapishanede bir mahkumdur. Şartlı bir şekilde aniden hapishane hayatına veda etmek zorunda kalmakta olan Steve’i, dışarıda hapishaneden daha rahat bir hayat beklemeyecektir. Bunun sebebi yaşadığı geçim sıkıntısıdır. Bu sıkıntıyı aşmak için sokak dövüşlerine girmek mecburiyetinde kalır.

Hasar - Damage 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

25 Şubat 2013 Pazartesi

3 Kral İzle

Hugo 2011
Bir grup maceraperest Amerikan askeri Irak’taki Körfez Savaşı’nın hemen ardından ülkelerine dönmeyip, çölün derinliklerinde gömülü olduğu söylenen bir hazineyi bulmaya karar verirler. Bir haritanın kılavuzluğunda yaşamlarını değiştirecek ve onları onurlu bir mücadeleye sürükleyecek macera dolu bir yolculuğa adım atarlar.

IMDB Puanı: 7.2
Yapım: 1999 – ABD, Avustralya
Tür: Aksiyon, Macera, Komedi
Süre: 114 dakika
Yönetmen: David O. Russell
Oyuncular: George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube, Cliff Curtis, Judy Greer

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Baskın - The Raid Redemption - Türkçe Dublaj

Baskın - The Raid Redemption [720p]
Baskın - The Raid Redemption [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Rama özel bir SWAT timinde görevli çaylak polislerden biridir. Tim sabahın erken saatlerinde Jakarta’nın varoşlarında ünlü bir uyuşturucu baronunun korumasına aldığı binaya baskın düzenlemek için yola çıkar. Binadaki daireler şehrin en tehlikeli suçlularına kiraya verilmektedir. Polisin içeriye giremediği bina suçlular için güvenli bir sığınaktır. Tim’in görevi binayı kontrol altına alıp uyuşturucu baronunu yakalamaktır. İlk başlarda işler yolunda gider. Tim altıncı kata kadar sorunsuz ilerler. Burada tuvalete kalkmış bir çocuk polisleri görür ve alarm düğmesine basar. Bundan sonra ortalık karışır, binada ikamet eden bütün suçlular altıncı katta mahsur kalan timin peşine düşer. Kapılar kilitlenir, elektrikler kesilir. Baronun timden hiç kimseyi sağ bırakmaya niyeti yoktur.

Baskın - The Raid Redemption 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Kadın Kokusu İzle

Hugo 2011Bir Kolej öğrencisi olan Charlie, paraya ihtiyacı olduğundan kör bir adama, bir nevi ‘bebek bakıcılığı’ yapmaya razı olur ama iş, umduğu kadar basit olmayacaktır. Çünkü Emekli Albay Frank Slade’ in haftasonu için çok özel bir planı vardır. Bu plana yolculuk, kadınlar, iyi bir yemek, birinci sınıf şarap, tango, limuzin ve ne yazık ki, bir de 45′ lik dahildir. İşin kötüsü, bunları yaparken Charlie’ yi yanından ayırmaya da hiç niyeti yoktur.

IMDB Puanı: 7.8
Yapım: 1992 – ABD
Tür: Dram
Süre: 157 dakika
Yönetmen: Martin Brest
Oyuncular: Al Pacino, Philip Seymour Hoffman, Chris O’Donnell, Matt Smith, Gabrielle Anwar

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


11 Yaşındayım İzle

Hugo 2011
1975. Mao’nun ölümünden bir yıl öncesi. Kültür Devrimi’nin sonu yakındır. Huzursuz günlerdeyiz. On bir yaşındaki Wang Han, küçük bir köyde kaçak bir katille karşılaşır. Ormanda saklanan yaralı adam Wang Han’i kendisine yardım etmeye ikna eder. Bir yandan korkup bir yandan da adamdan çok etkilenen Wang Han ve arkadaşları olayı polise anlatmamaya söz verir. Bu sırada okulda garip şeyler olmaktadır; her yerde polisler vardır. San Sebastian Film Festivali’nde prömiyeri yapılan 11 Yaşındayım, Çin’in Guizhou bölgesinde büyüyen yönetmen Wang’in çocukluk anılarına dayanıyor.

IMDB Puanı: 6.7
Yapım: 2011 – Çin, Fransa
Tür: Dram
Süre: 110 dakika
Yönetmen: Xiaoshuai Wang
Oyuncular: Wang Jinchun, Wenqing Liu, Jinchun Wang, Liu Wenqing

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Bizi Ayıran Nehir İzle

Hugo 2011
Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Robert Redford’un yaşanmış bir öyküden yola çıkarak çektiği bu film, babalar ve oğullarını konu alır. Sevginin varolduğu ama duyguların açığa vurulmadığı bir ailede yetişen iki erkek kardeş, Norman ve Paul, kendilerine farklı yollar çizme çabasındadırlar. Kuralcı bir din adamı olan babalarıyla çıktıkları balık avları onları doğaya yakınlaştırsa da birbirlerini tam olarak anlamalarına yardımcı olamaz. Sonunda iki genç babalarına baş kaldırır; Norman eğitimine evden uzakta bir üniversitede devam eder, Paul ise Montana’da kalır ancak içki ve kumar dolu yıkıcı bir yaşam sürer. Aradan geçen yıllar aile bağlarını zayıflatsa da, onların hikâyesindeki ipuçları hala balık avlama sanatının gizeminde yatar.

IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 1992 – ABD
Tür: Dram
Süre: 123 dakika
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Brad Pitt, Joseph Gordon-levitt, Robert Redford, Tom Skerritt, Craig Sheffer


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Across The Hall İzle

Hugo 2011
Normal, sıradan bir gece yaşayan Julian; en yakın arkadaşı Terry’ den tüyler ürpertici bir telefon alır. Terry, telefonda aldatıldığı nişanlısının aynı otelde onu takip ettiğini söylemektedir ve bunu engellemek için silahını yanına alıp onu engelleyeceğini söyler. Julian’ ın tek amacı Terry’ yi büyük bir felaketten kurtarmaktır.

IMDB Puanı: 5.8
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Gerilim, Suç
Süre: 93 dakika
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Mike Vogel, Danny Pino, Brittany Murphy, Brad Greenquist

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Risk Altında İzle

Hugo 2011
Ünlü bir cinayet romanı yazarı siyasi hayallerini daha ileri götürebilmek için eski bir cinayeti çözmeye çalışacaktır. 

IMDB Puanı: 4.5
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Gizem, Suç
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Tom McLoughlin
Oyuncular: Andie MacDowell, Ashley Williams, Daniel Sunjata, Annabeth Gish, Dane Dehaan



FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Benim İçin Öldür İzle

Hugo 2011
Filmde geçmişte tacizci erkek arkadaşlarının kurbanları olan ama şimdi arkadaş olmaktan mutluluk duyan iki oda arkadaşının hikayesi anlatılıyor. Bir gün eski erkek arkadaşlarından biri bir kızı yakalar ve bunun üzerine gerilim iyice artar.

IMDB Puanı: 5.5
Yapım: 2013 – ABD
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 94 dakika
Yönetmen: Michael Greenspan
Oyuncular: Katie Cassidy, Tracy Spiridakos, Donal Logue, Torrance Coombs, Chelah Horsdal






FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Submarino İzle

Hugo 2011
Alkolik annelerinin ihmalkârlığı yüzünden kardeşlerinin ölümüyle sarsılan ve bu olaydan ötürü kendilerini suçlayan Nick ve erkek kardeşi, yıllar sonra annelerinin cenazesinde karşılaşırlar. Onca zaman sonra tekrar bir araya gelen iki kardeş, gençliklerinde yaptıkları hataları düzeltme kararı alırlar, ancak bu hiç de kolay olmayacaktır.

IMDB Puanı: 7.4
Yapım: 2010 – Danimarka, İsveç
Tür: Dram
Süre: 105 dakika
Yönetmen: Thomas Vinterberg
Oyuncular: Jakob Cedergren, Patricia Schumann, Dar Salim, Kate Kjølbye, Lisbeth H. 
Pedersen


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Kefaret Yolu İzle

Hugo 2011
Bailey çocukluğunu tam anlamıyla yaşayamamış, birçok derde sahip ve hayatın içerisinde amaçsızca savrulup giden bir adamdır. Sarhoş olarak geçirdiği gecelerin birinde, gizemli bir adam olan Augy O’na yaklaşır ve ölen babasının mal varlığıyla ilgilenmesi için doğduğu kasabaya dönmesini iletir. Dönüş yolunda Bailey’nin hikayesi ve daima ilgili olduğu blues müziğinin sihri ortaya çıkar. Aslında Augy Bailey hakkında Bailey’nin düşündüğünden daha çok şey biliyordur ve O’na o sihirli melodiler vasıtasıyla birçok şeyin kontrolunu ele geçirebileceğini gösterecektir.

IMDB Puanı: 5.7
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Dram
Süre: 95 dakika
Yönetmen: Mario Van Peebles
Oyuncular:Michael Clarke Duncan, Taryn Manning, Kiele Sanchez, Luke Perry, Tom Skerritt


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Wanted İzle

Hugo 2011
Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar..

IMDB Puanı: 7.4
Yapım: 2008 – ABD, Almanya
Tür: Aksiyon, Macera, Suç
Süre: 110 dakika
Yönetmen: Timur Bekmambetov
Oyuncular: Angelina Jolie, Morgan Freeman, James McAvoy, Thomas Kretschmann

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


24 Şubat 2013 Pazar

Repo Men - Türkçe Dublaj

Repo Men [720p]
Repo Men [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Yakın bir gelecekte yapay organların üretimi ve satışı mümkün hale gelmiştir. Afrika'daki savaştan dönen Remy ve Jake'in organ nakline ihtiyaçları vardır. Gereken organları alan eski askerler, şirkete ödeme yapmakta zorlanırlar. Gereken parayı bulamayınca tek çareyi kaçmakta bulan ikilinin peşine şirketin adamları takılır.


Repo Men 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..

Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj


Sokağın Sonundaki Ev - Türkçe Dublaj

Sokağın Sonundaki Ev [720p]
Sokağın Sonundaki Ev [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Mark Tonderai (Hush) tarafından yönetilen ve David Loucka (Dream House) tarafından yazılan filmde, annesiyle (Shue) birlikte yeni bir kasabaya taşınan liseli bir kız olan Lawrence yan komşularında iki cinayet gerçekleştiğini öğreniyor. İşler Lawrence'in katliamdan sonra hayatta kalan tek kişi olan oğul Thieriot ile arkadaş olmasıyla daha da karışıyor...

Sokağın Sonundaki Ev - House at the End of the Street 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

23 Şubat 2013 Cumartesi

Watchmen - Türkçe Dublaj

Watchmen [720p]
Watchmen [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Süper kahramanların varolduğu 1985 yılı alternatif evreninde Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği arasındaki gerilim tepe noktasına çıkmıştır...

Komedyen lakaplı süper kahramanın öldürülmesi olayını soruşturan Rorschach, kahramanları gözden düşürmek ve öldürmek için düzenlenen dehşetengiz komployu gün ışığına çıkarır. Arkadaşlarının geçmişiyle ilgili geniş kapsamlı komplonun tarihin akışını değiştirecek boyutta olduğunu keşfedecektir.

Watchmen 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Part 1


Part 2 


Part 3 

Tetikçi - Türkçe Dublaj

Shooter - Tetikçi [720p]
Shooter - Tetikçi [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Daima onurlu bir yaşam süren keskin nişancı Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg), en iyi arkadaşının başına gelen trajik olaydan sonra ordudan ayrılarak inzivaya çekilmiştir. Ancak günün birinde son bir göreve katılması istenir. Bu görev aslında ABD Başkanı'na yönelik bir suikastı içermektedir. Swagger hiç aklına gelmeyen bir komplonun içine düşürülmüştür.

Ülkenin bütün gizli servisleri ve polislerinin yanısıra sırları ortaya dökülen karanlık örgütleri artık onun peşindedir. Swagger’ın ortadan kaldırılması için acımasız bir insan avı başlatılmıştır. Terör ve komplonun şok edici girdabında yalpalayarak ilerlemeye çalışan Swagger, herşeyden önce masumiyetini kanıtlaması gerektiğinin farkındadır.

Shooter - Tetikçi 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Part 1 


Part 2 


Part 3 

Aşk Üçgeni - Türkçe Dublaj

Aşk Üçgeni - Tamara Drewe [720p]
Aşk Üçgeni - Tamara Drewe [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Genç bir gazete yazarı olan Tamara Drewe ailesinden kalan kasaba evini satmak için geri döner. Evinin yanında bir çiftlik vardir. Ve bu çiftlik roman yazarlarının inzivaya çekilebildikleri ve rahatça romanlarını yazabildikleri bir yerdir. Tamara ve çiflikteki ilginç insanlar beklemedikleri olaylarla karşılaşırlar..

Aşk Üçgeni - Tamara Drewe 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Gangster Squad Türkçe Altyazılı

Gangster Squad [720p]
Gangster Squad [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Los Angeles, 1949. Brooklyn doğumlu acımasız mafya babası Mickey Cohen (Sean Penn) gösteriye Los Angeles’ta devam ediyor. Uyuşturucu, silah ve kadın ticareti yaparak para kazanan Cohen tüm bunları sadece çalıştırdığı adamlarla değil, kontrolü altındaki polis ve politikacılarla birlikte yapıyor. Konumu en cesur en sert polisin bile gözünü korkutmaya yetiyor… Cohen’in dünyasını başına yıkmak için bir araya gelen Los Angeles Polis Departmanı’nın Çavuş John O’Mara (Josh Brolin) ve Jerry Wooters (Ryan Gosling) tarafından yönlendirilen gizli ve küçük bir ekibi dışında. “The Gangter Squad” yeni yeni gelişmeye başlayan Los Angeles’ı gelmiş geçmiş en tehlikeli mafya babalarından birinin elinden geri almaya çalışan birkaç polisin heyecan verici hikayesini anlatıyor.

Gangster Squad 720p kalitesinde türkçe altyazılı izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj



Üçüncü Türden Yakınlaşmalar Türkçe Altyazılı

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar 
Üçüncü Türden Yakınlaşmalar 

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Roy Neary (Richard Dreyfuss) uzak bir gezegene ait uzay gemilerinin dünyaya gelişine şahit olduğunda, ardarda inanılmaz olaylar gerçekleşmeye başlar - İkinci Dünya Savaşı sırasında yok olan uçaklar Meksika'da sapasağlam bir şekilde bulunur, yıllar önce kaybolan gemiler çölün ortasında tekrar belirir ve Neary de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından insanlar birilerinin kendileriyle iletişim kurmak istediğini düşünmektedir. Neary'nin bir cevap bulma arayışı onu uzaylılarla nihai karşılaşmada yeralmaya ve o muhteşem, devasa anagemiye binmeye kadar götürür.

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar 720p kalitesinde türkçe altyazılı izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj


Alice Creed Kayboldu - Türkçe Dublaj

Alice Creed Kayboldu [720p]
Alice Creed Kayboldu [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Biri genç, diğeri ise orta yaşlı olan iki adam son derece sıkı ve titiz bir çalışma sonucunda bir evi hapishane haline getirirler. Ne yaptıklarına bir anlam veremediğimiz bu iki adam, daha sonra Alice Creed adında bir kızı kaçırırlar ve bu sıkı güvenlik içeren eve getirirler. Her şey sadece 2 milyon dolarlık fidye için başlamıştır fakat hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Durum kontrolden çıkmaya başladığında gerilim her saniye daha da artacaktır.

100 dakikalık süresi boyunca tamamıyla 3 kişinin yer aldığı film, zekice yazılmış akıcı diyaloglarıyla, “twist” severleri mutlu edecek hikaye örgüsüyle, Eddie Marsan’ın tekinsiz ve güçlü performansıyla gerilimi son dakikasına kadar hissettirmektedir.

Alice Creed Kayboldu 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj


Elektra - Türkçe Dublaj

Elektra - Türkçe Dublaj
Elektra - Türkçe Dublaj

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Marvel'ın öldüren cazibesi Elektra (Jennifer Garner) çizgi roman dünyasından bugüne kadar çıkan en seksi aksiyon kahramanı olarak bakışların bile öldürebileceğini kanıtlıyor. Daredevil filminde aldığı ölümcül yaralardan sonra tekrar hayata dönen Elektra, şimdi dünyanın en tehlikeli suikastçisi olarak sadece öldürmek için çalışıyor. Ama en son görevi, ona iyiler ve kötüler arasında süregelen savaşın kaderini belirleyecek bir karar vermek zorunda bırakacak!

Elektra 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj