29 Mart 2013 Cuma

Cosmopolis İzle

Hugo 2011
Don DeLillo’nun çok satanlar listesinden uzun süre inmeyen “Cosmopolis” isimli romanınından Uyarlanan Film. Manhattan’da limuzininin içinde çeşitli olaylar nedeniyle mahzur kalıp ve 24 saatini arabasında geçirmek zorunda kalan bir adam ve karısının hikayesine odaklanıyor. Multimilyoner kahramanımız Robert Pattinson arabasının içinden hem parçalanan hayatını düzene sokmaya çalışır, hem de işlerini yürütmeye çabalar.

IMDB Puanı: 5.2
Yapım: 2012 – Fransa, Kanada, Portekiz, İtalya
Tür: Dram
Süre: 109 dakika
Yönetmen: David Cronenberg
Oyuncular: Robert Pattinson, Paul Giamatti, Juliette Binoche, Jay Baruchel, Kevin Durand,



FRAGMAN 


FİLMİ HD İZLE


12 Mart 2013 Salı

Usta - Türkçe Dublaj

Usta - The Master 720p
Usta - The Master 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Eski donanma subayı Freddie Sutton, tüm dünyayı alt üst eden II. Dünya Savaşı´nda cephede görev aldıktan sonra ülkesine döner. Fakat bundan sonra ne yapacağı, hayatını nasıl şekillendireceği konusunda kararsızdır. Tam bir boşluğa düşmek üzereyken The Cause tarikatının karizmatik lideri Lancaster Dodd ile tesadüfen tanışır ve ona tutunur. Sutton kısa bir sürede vaazlarıyla meşhur olan Dodd´un sağ kolu olur; başta neyin içine sürüklendiğini tam olarak bilmese de ilerleyen dönemlerde Master´ın önüne dahi geçecektir... 1950´li yıllara odaklanan yapım The Cause tarikatının din temelli faaliyetlerinin Amerika çapında yayılmaya ve gitgide popüler olmaya başlamasını merkezine alıyor. Senaryosu ve yönetmenliği, Kan Dökülecek filmi ile Oscar adaylığı da olan Paul Thomas Anderson´a ait olan filmin başrollerini Philip Seymour Hoffman ve Joaquin Phoenix paylaşıyor...
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Felaket Habercisi İzle

Hugo 2011
Mistik bir kürenin hikayesi, John ve Betty ve Ruddy sıradan bir hayatları olan normal bir ailedir. Yılbaşında Ruddy’e kimden geldiği belli olmayan bir yılbaşı hediyesi gelir. Bu hediye bir kar küresidir ve oturdukları kasabanın maketini içinde barındırmaktadır.Bir süre sonra kasabada felaketler meydana gelmeye başlar, Ruddy ise bu kürenin aslında bu felaketleri haber veren bir küre olduğunu fark eder. Şimdi geriye kalan tek şey, bu felaketlerden kurtulmak için bu küreyi yok etmektedir. Fakat bu o kadar kolay olmayacaktır.
IMDB Puanı: 3.8
Yapım: 2011 – Kanada
Tür: Fantastik, Macera
Süre: 86 dakika
Yönetmen: Sheldon Wilson
Oyuncular: Magda Apanowicz, Laura Harris, David Cubitt, Michael Hogan, Jeffrey Ballard

FRAGMAN 


FİLMİ İZLE

Oyun -- Recount İzle


Hugo 2011
Bu Seçim Dünyanın Kaderini Değiştirecek. Dünyanın kaderi 2000 yılında yapılan Amerikan Başkanlık seçimlerinde değişti. Florida eyaletinde sayılmayan oylar Al Gore’un kaybetmesine neden olurken, Amerika en çok tartışılan başkanlarından birini seçmiş oldu: George W.Bush! 2 Oscar Ödülü sahibi Kevin Spacey ve Oscar adayı Tom Wilkinson’ın başrollerini paylaştığı filmde demokrasi için her oyun ne kadar değerli olduğunu göreceksiniz.
IMDB Puanı: 7.4
Yapım: 2008 – ABD
Tür: Dram, Tarih
Süre: 115 dakika
Yönetmen: Jay Roach
Oyuncular: Kevin Spacey, John Hurt, Tom Wilkinson, Laura Dern, Denis Leary

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


İnsan Ticareti İzle

Hugo 2011

Cristi’nin (Danny Midwinter) başı çektiği Rus çetesi, Doğu Avrupa-İngiltere arasındaki illegal insan trafiğini yönetmektedir Çete İngiltere’ye getirdiği kadınları seks kulüplerinde, erkekleri de yasadışı dövüşlerde kullanmaktadır Yerel bir işadamı olan Gabe, (Billy Murray) kızı kaçırıldığında bu çeteye karşı savaş açar Ailesini korumak için her şeyi göze almıştır Öldürmeyi bile!
IMDB Puanı: 4
Yapım: 2010 – İngiltere
Tür: Aksiyon
Süre: 92 dakika
Yönetmen: Stuart St. Paul
Oyuncular: Andrew Tiernan, Mike Mitchell, Laura
 Aikman, Danny Midwinter, Jean Heard

FRAGMAN



FİLMİ İZLE

11 Mart 2013 Pazartesi

Sadakatsiz - Türkçe Altyazılı

Sadakatsiz - Unfaithful 720p
Sadakatsiz - Unfaithful 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Edward ve Connie Sumner mükemmel bir evlilik hayatı yaşıyan bir çifttir. Orta yaşlı, 8 yaşında çocukları olan bir aile, bir köpek ve bir hizmetçi. Daha ne isteyebilirlerdi ki... New York´ta mutlu bir yaşam devam ederken sorunlar ortaya çıkmaya başlar. Hangi yaşam kolaydır ki zaten? Connie bir gün sokakta bir yabancıyla karşılaşır ve hayatı değişir. Bu Connie´nin kaderi midir yoksa bir tesadüf müdür bilinmez ama onun tutkusu haline gelmiştir. Edward Connie´nin kendisine söylediklerinin yalan olduğunu anlayınca rakibiyle yüzleşmeye karar verir. İçinde git gide artan öfkesinin sonucuna katlanma zamanı gelmiştir artık..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

10 Mart 2013 Pazar

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün İzle

Hugo 2011
John McClane 20 seneden fazladır New York emniyet güçlerine bağlı olarak hizmet veren ve terörist grupları yok etmesiyle ünlü bir polistir. Bu yüzden de dünyanın dört bir köşesindeki teröristlerin can düşmanıdır. Rus mafya lideri hapisten kaçınca McClane, rotasını Rusya’ya çevirir; Rus yeraltı dünyası ile olan tek bağlantısı ise Komorov adında bir Rus’tur.

IMDB Puanı: 5.7
Yapım: 2013 – ABD
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Süre: 97 dakika
Yönetmen: John Moore
Oyuncular: Bruce Willis, Mary Elizabeth Winstead, Amaury Nolasco, Sebastian Koch, Cole Hauser



FRAGMAN


FİLMİ İZLE

Film sinema çekimidir.


Kızıl Çadır İzle

Hugo 2011
Sorunlu bir geçmişi olan Johnny Sanchez (Ernie Reyes Jr), yattığı hapishanede ki görevliler tarafından düzenlenen bahis dövüşlerinde rakiplerini alt ederek gücünü kanıtlayan ve bu sayede zordaki ailesine para gönderen genç bir savaşçıdır. Ona ve gücüne inanan cezaevi müdürü Harbin Rask’ın (John Savage) ise Johnny için çok özel planları vardır. Eski bir Vietnam askeri olan ve burada düzenlenen Kızıl Çadır dövüşlerine katılmış bulunan Harbin, Johnny’i şartlı tahliye edip, düzenli bir şekilde çalıştırdıktan sonra bu müsabakaya sokmak istediğini kendisine iletir. Bu iş genç adamın pek hoşuna gitmese de ailesi ve geleceği için bu ölümcül turnuvaya hazırlanmaya başlar.

IMDB Puanı: 4.4
Yapım: 2009 – ABD
Tür:Aksiyon, Dram
Yönetmen: Kenneth Chamitoff, Adam Boster
Oyuncular: Fernanda Romero, Maria Conchita Alonso, Jermaine Andre, Jace Boster, Anthony Brashears

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Kuyumu Kazma İzle

Hugo 2011
Hong Kong aksiyon türünün soluk soluğa izleyeceğimiz bu örneğinde Infernal Affairs üçlemesinden tanıdığımız usta oyuncu Edison Chen başrolde yer alıyor. Gözünü hırs bürümüş Kamboçyalı suikastçı, Hong Kong’daki “iş”ini bitirmiş, polisten kaçmaktadır. Peşindeki dedektif, ekibindeki en iyi adamları öldüren suikastçıyı bulmaya kendini adamıştır. Bu yolda inanılmaz yöntemlere başvurup intikamını almaya kararlıdır.

IMDB Puanı: 6.5
Yapım: 2006 – Hong Kong
Tür: Aksiyon, Suç, Dram
Süre: 105 dakika
Yönetmen: Pou-soi Cheang
Oyuncular: Edison Chen, Siu-fai Cheung, Sam Lee, Lai Yiu-cheung



FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Diğer Kadin İzle

Hugo 2011
Emilia Greenleaf (Natalie Portman), üvey oğluyla birlikte yaşamaktadır. Evli olan Emilia, üvey oğlunun büyüme çağında olması ve bir takım başka sıkıntılardan dolayı onunla problemler yaşamaktadır. Aralarındaki bu anlaşmazlıkları eğlenceli yollarla aşmaya çalışacak olan Emilia bunu başarmak için her yolu dener.

IMDB Puanı: 6.3
Yapım: 2009 – ABD
Tür: Dram
Süre: 102 dakika
Yönetmen: Don Roos
Oyuncular: Natalie Portman, Lisa Kudrow, Charlie Tahan, Lauren Ambrose, Michael Cristofer




FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Kod 37 İzle

Hugo 2011
Televizyonda yayınlanan aynı adlı popüler suç dizisinden uyarlanan “Code 37″, ülkesi Belçika’da en çok izlenen yerli yapımlardan biri oldu. Polis müfettişi Hannah Maes (Veerle Baetens) ekibi ile birlikte bir gece kulübünde araştırma yürütmektedir. Işıklar altında parlayan bu dünya, ahlaksızlığa ve suça ev sahipliği yapmaktadır. Araştırma derinleştikçe bu görev Hannah için kişiselleşecek ve aile sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

IMDB Puanı: 5.7
Yapım: 2011 – Belçika
Tür: Suç, Dram
Yönetmen: Jakob Verbruggen 
Oyuncular: Marc Lauwrys, Aline Vanhulle, Nathalie Meskens



FRAGMAN


FİLMİ İZLE


8 Mart 2013 Cuma

Kanada Pastası - Türkçe Dublaj

Kanada Pastası - Going the Distance 720p
Kanada Pastası - Going the Distance 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Arkadaşları ve kendisi liseden yeni mezun olan Nick, özgürlüğünün ilk yazını en iyi arkadaşları ve sevdiği kız Trish ile birlikte Tofino sahilinde geçirmeyi ummaktadır. Ancak Trish ani bir kararla kariyer planlarını gerçekleştirmek üzere Toronto'ya taşınınca Nick onunla ilişkisine devam etmenin tek yolunun evlilik olduğunu fark eder. Öncelikle Trish'in haysiyetsiz patronu önünü tıkamadan Toronto'ya ve Trish'e ulaşmalıdır. Uçmayı unutun: Nick'in en yakın arkadaşları Tlyer ve Dime da Nick'in peşine takılır ve Nick'in döküntü karavanıyla Tofino'dan Toronto'ya manzaralı bir yolda seyahatlerine başlarlar. Yolcular karavana iki tane güzel otostopçu kız alınca, Nick'in aşkı uğruna ülkeyi baştan başa geçerek yaptığı yolculuğu daha da ilginç hale gelir.
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Maksimum Tehlike - Türkçe Dublaj

Maksimum Tehlike - Maximum Conviction 720p
Maksimum Tehlike - Maximum Conviction 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
WWE´nin efsanevi ismi Texas Rattlesnake Stone Cold Steve Austin´in yeni filmi olan Maximum Conviction adlı sinema filmi 6 Kasım 2012 tarihinde görücüye çıkıyor. SCSA filmde 'Manning' isimli bir karakteri canlandırıyor,karakterinin özelliği paralı bir asker.Ayrıca filimde Steve Austin´e ünlü aktor Steven Seagal da eşlik edecek.
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Dalgaların Peşinde - Türkçe Dublaj

Dalgaların Peşinde - Chasing Mavericks 720p
Dalgaların Peşinde - Chasing Mavericks 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Efsanevi sörfçü Jay Moriarty´nin gerçek yaşam öyküsünden esinlenilmiş olan filmde, Moriarty´nin Mavericks´te sörf yaparak efsane oluşu ve diğer bir yerel efsane Frosty Hesson ile aralarındaki ilişki konu alınıyor. İki sörfçünün hayatlarını değiştirecek bu arkadaşlık ve zamanla kırılacak bir rekor olmaktan daha da başka bir anlama gelmeye başlamış olan Mavericks ´te sörf yapmak ve imkansızı başarma arzuları onları bambaşka bir yere taşıyor. Yönetmenliğini Michael Apted ve Curtis Hanson‘ın üstlendikleri, senaryosunu Brandon Hooper ve Kario Salem‘in yazdığı “Chasing Mavericks” filminin başrollerini Jonny Weston, Gerard Butler ve Elisabeth Shue paylaşıyor.
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Bela İş Başında - Türkçe Dublaj

Bela İş Başında 720p
Bela İş Başında 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Sıkı dostluklar büyük kavgalarla başlar sözünü bir kez daha doğrulayan film, olaylı bir ilişkinin ardından kendilerini öldürmeye çalışan bir gruba karşı beraber mücadele veren gündüz ile gece gibi birbirinden farklı iki polisi anlatıyor.
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Evrenin Askerleri: İntikam Günü - Türkçe Dublaj

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 720p
Evrenin Askerleri: İntikam Günü 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
John (Adkins, The Expendables 2) komadan çıktığında, karısı ve kızının korkunç bir şekilde öldürüldüğünü öğrenir. Saldırı gözünün önünden gitmemektedir. Sonunda ailesini öldüren adamı Luc Deveraux (Van Damme) öldürmeye yemin eder... John gerçekliğe dönmeye çalışırken, UniSol tarafından takip edilmeye başlayınca işler daha da karmaşık bir hal alır. John Deveraux’a ile Andrew Scott’ın liderliğindeki (Lundgren) genetic olarak güçlendirilmiş savaşçılardan oluşan orduya yaklaştıkça, kendisi hakkında birçok şey keşfeder ve doğru olduğuna inandığı her şeyi sorgulamaya başlar.
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Kız - The Girl - Türkçe Dublaj

Kız - The Girl 720p
Kız - The Girl 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Ünlü yönetmen Alfred Hitchcock, sıradaki projesi için hayatını modellik yaparak kazanan ve aktris olarak ilk adımlarını bu filmle atacak olan Tippi Hedren´ı bulur. Yönetmen, filmin çekimleri sırasında, hem filmin yapım sürecinin işleyişini hem de kendi kariyer ve ününü tehlikeye atarak genç kadına karşı bir saplantı oluşturmaya başlar. Bu saplantı zamanla tedirgin edici boyutlara ulaşır. BBC ve HBO ortak yapımı olan ´The Girl´, konusunu ´The Birds´ filminin çekimleri sırasında Alfred Hitchcock ve Tippi Hedren arasında yaşanan ilişkiden alıyor.
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

7 Mart 2013 Perşembe

Sarhoş İzle

Hugo 2011
Kate ve Charlie Hannah alkole bulanmış bir ilişki yaşamaktadırlar. Kate’in sonunda yeme iştahı da kontrol dışına çıkmıştır. Eski bir bağımlı olan arkadaşının sayesinde destek grubuna katılmaya karar verir. Artık karşısında kişisel yaşamı, eşiyle olan ilişkisi de dahil olma üzere bir yığın yeni sorun çıkmıştır.

IMDB Puanı: 5.9
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Komedi, Dram
Yönetmen: James Ponsoldt
Oyuncular: Mary Elizabeth Winstead, Aaron Paul, Octavia Spencer, Nick Offerman



FRAGMAN


FİLMİ İZLE

Son Durak 5 İzle

Hugo 2011
Ölüm, bu sefer bir grup iş arkadaşını şirket gezisinde yakalıyor. Sam (Nicholas D’Agosto) henüz otobüs seyahatleri devam ederken, içinde kendisinin, arkadaşlarının başına büyük bir felaket geleceğine dair bir öngörüyü hisseder. Yolları üzerindeki köprünün çöktüğünü gören Sam, en azından çevresindeki mesai arkadaşlarını, dostu Peter (Miles Fisher) ve sevgilisi Molly’yi (Emma Bell) ölümün elinden kurtarmaya çalışır.

IMDB Puanı: 5.9
Yapım: 2011 – ABD, Kanada
Tür: Gizem, Korku
Süre: 92 dakika
Yönetmen: Steven Quale: Nicholas D’agosto, Emma Bell, Micah Sloat, Tony Todd, Devon Sawa




FRAGMAN


FİLMİ İZLE

Country Strong İzle

Hugo 2011
Beau Hutton yıldızı yeni yeni parlayan bir şarkı sözü yazarı, Kelly Carter ise altın çağları geçmişte kalan olan, orta yaşta bir country şarkıcısıdır. Tanışmaları ikisine de farklı açılardan ilham kaynağı olur. Öte yandan Kelly’nin menajer kocası da, eşinin kariyerini yükseltmek için, içerisinde eski güzellik kraliçesi Chiles Stanton’un da olduğu bir turne organize eder. Beau da bu ilişki ağına katılınca, dengeler karışır.

IMDB Puanı: 6
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Dram, Müzikal
Süre: 117 dakika,
Yönetmen: Shana Feste 
Oyuncular: Leighton Meester, Gwyneth Paltrow, Garrett Hedlund, Tim Mcgraw, Kayla Perkins


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


VN:F [1.9.22_1171]

6 Mart 2013 Çarşamba

Mutantlar İzle

Hugo 2011
Mutantlar; Bulaşıcı bir virüsün insanları kana susamış mutantlara dönüştürmeye başladığı bir ortamda, Marco ve Sonia mutantlardan korunmanın bir yolunu ararken, Marco da virüsü kapar. Yavaş yavaş mutanta dönüşen Marco, bebek bekleyen Sonia’yı hayatının en zor kararını vermek zorunda bırakır. Sonia en korkunç düşmanıyla, yani sevdiği adamla savaşmak zorundadır.

Tür:Bilim Kurgu, Dram, Gerilim / Korku 
Süre: 95 dakika 
Yönetmen: David Morle 
IMDB Puanı: 6.9 
Yapım Yılı ve Ülkesi: 2009 - Fransa 
Oyuncular: Hélène de Fougerolles , Marie-sohna Conde ,Francis Renaud , Sébastien Rouquette , Jérémy Lot 



FRAGMAN



FİLMİ İZLE

Salir Pitando ( Blinkers ) İzle

Hugo 2011
Bir futbol hakeminin ünü tartışmalı kararlarından dolayı tehlikeye girer ve büyük mücadeleye başlar. Gelişen trajikomik olaylardan sonra bu zorlu ve garip mücadeleden zaferle çıkan kim olacaktır?

IMDB Puanı: 4.5
Yapım: 2007 – İspanya
Tür: Komedi, Spor
Süre: 98 dakika
Yönetmen: Álvaro Fernández Armero
Oyuncular: Guillermo Toledo, Javier Gutiérrez, Antonio de la Torre







FRAGMAN


FİLMİ İZLE

Canavar Kurt İzle

Hugo 2011
Birkaç işçi çalıştıkları yerde bir kalıntı bulurlar ve bu kalıntının olduğu yeri patlatırlar. Ortaya ne olduğu belirsiz bir yaratık çıkar ve cinayetler başlar. Bu yaratığın nasıl meydana geldiği ve içindeki intikam duygusunun sebebi anlatılır.

IMDB Puanı: 3.7
Yapım: 2010 – ABD
Tür: Fantastik, Korku
Süre: 96 dakika 
Yönetmen: Todor Chapkanov
Oyuncular: Leonor Varela, Robert Picardo, Marc Macaulay



FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Ben Anna İzle

Hugo 2011
Bir film noir örneği olan I Anna, Elsa Lewis’in aynı adlı romanından uyarlanmış. Aşırı uykusuzluk problemiyle boğuşan ve aynı zamanda eşinden boşanmak üzere olan bir dedektif olan Bernie Reid’in, zaten toplamakta zorlandığı konsantrasyonu Anna isminde gizemli bir kadınla karşılaşması üzerine yerle bir olur. Reid bir apartmanda vahşice öldürülen bir adamın cinayet soruşturmasına başlamasıyla, hayatını da bir girdabın içinde bulur.

IMDB Puanı: 6.6
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen: Barnaby Southcombe
Oyuncular: Hayley Atwell, Gabriel Byrne, Charlotte Rampling, Jodhi May, Eddie Marsan


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


5 Mart 2013 Salı

Dalgaların Peşinde İzle

Hugo 2011
Efsanevi sörfçü Jay Moriarty’nin gerçek yaşam öyküsünden esinlenilmiş olan filmde, Moriarty’nin Mavericks’te sörf yaparak efsane oluşu ve diğer bir yerel efsane Frosty Hesson ile aralarındaki ilişki konu alınıyor. İki sörfçünün hayatlarını değiştirecek bu arkadaşlık ve zamanla kırılacak bir rekor olmaktan daha da başka bir anlama gelmeye başlamış olan Mavericks ‘te sörf yapmak ve imkansızı başarma arzuları onları bambaşka bir yere taşıyor.

IMDB Puanı: 6.6
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Dram, Spor
Süre: 116 dakika
Yönetmen: Curtis Hanson
Oyuncular: Gerard Butler, Elisabeth Shue, Taylor Handley, Leven Rambin, Abigail Spencer


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Batı Yakası Hikayesi - Türkçe Dublaj

Batı Yakası Hikayesi - West Side Story 720p
Batı Yakası Hikayesi - West Side Story 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Amerika´nın Batı Yakası´nda geçen; ırkçı, soğuk ve acımasız çete savaşları arasında saf bir aşkın hikayesi. San Fransiscolu Natalie Wood, Richard Beymer, Rita Moreno, George Chakiris, Russ Tamblyn gibi başarılı isimlerin rol aldığı 1961 yapımı Broadway yollarından gelen 'West Side Story', ´10 Oscar Ödüllü bir drama´ olarak da etiketleniyor. Bir grup New Yorklu genç, sokaklarındaki Meksika dalgasına karşı, Porto Rikolu çeteyle adsız bir savaş içerisine girer. New York asıllı ´The Jets´ ve ´diğerleri´; ´The Sharks´ arasındaki polis dahil, hiç kimse engel olamamaktadır. İki çete üyelerinin de katıldığı bir dans gecesinde tanışan, ´iki farklı taraf´tan Maria ve Tony´nin aşkı, aradaki çekişmeyi ´soğuk savaş´a dönüştürür ve anlaşmalı bir güç yarışı başgösterir. Anlaşma dahilinde, her iki çete de, seçtiği adamını karşı tarafın adamıyla dövüştürecektir. Belirlenen kurallara göre, silah kullanmak yasaklanmış; ´adil dövüş´te karşı tarafı nakavt eden grup, New York Sokakları´nın ´adsız sahipleri´ olacaktır. Abisinin de kavgaya karışacağını öğrenen Maria, sevgilisi Tony´den, ´karşı taraftan´ olmasını bildiği halde ´kavgayı durdurmasını´ ister. Alana giden Tony, saf niyetine karşılık iki bıçak arasında kalacak, telafi edilemez hatalarda rol alacaktır.
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Part 1
Part 2

Schindler´in Listesi - Türkçe Dublaj

Schindler´in Listesi - Schindler´s List 720p
Schindler´in Listesi - Schindler´s List 720p

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Tam yedi dalda Akademi ödülü kazanan Schindler´in Listesi, En İyi Film ve En İyi Yönetmen başta olmak üzere pek çok kez ödülle onurlandırıldı. Film soykırım zamanında 1100´den fazla Yahudi´nin hayatını kurtaran Nazi Partisi´ne üye, çapkın ve savaş yanlısı olan esrarengiz Oscar Schindler´in tarihten hiçbir zaman silinmeyecek olan gerçek hikayesini anlatıyor. Bir Steven Spielberg filmi olan Schindler´s List, tüm zamanların en saygı duyulan, en şerefli filmlerinden biri olarak sinemanın yapıtaşlarından biri oldu ve tarihteki yerini aldı. Tam ydi dalda Akademi Ödülü kazanan film. En İyi Film ve En İyi Yönetmen başta olmak üzere daha pek çok kez ödülle onurlandırıldı. Bunlardan bazıları Bafta, New York Film Eleştirmenleri, Ulusal Eleştirmenleri Birliği, The National Board of Review, yapımcılar Derneği, Los Angeles Film Eleştirmenleri, Chicago, Boston ve Dallas Film Eleştirmenleri tarafından En İyi Film Ödülü, Christopher Ödülü. Hollywood Yabancı Basın Birliği Altın Küre Ödülü, Ayrıca Steven Spielberg´e takdim edilen Amerikan Yönetmenler Birliği. Film, soykırım zamanında 1.100´den fazla Yahudinin hayatını kurtaran Nazi partisine üye, çapkın ve savaş yanlısı bir adam olan esrarengiz Oscar Schindler´in tarihten hiçbir zaman silinmeyecek olan gerçek hikayesini anlatıyor. İnsanlık tarihin kara dönemlerinden biri olarak anılacak bir zamanda yaptığıyla farklılık yaratan bir adam ve bu soykırımdan kurtulmayı başabilmek bir zafer hikayesi midir? Steven Spielberg tarafından yönetilen film, En iyi Senaryo. En İyi Görüntü Yönetmeni, Müzik, Kurgu ve Sanat Yönetmeni ödülleri kazanırken, Liam Necson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall. Jonathan Sagella ve Embeth Davidtz de filmdeki performanslarıyla büyük alkış aldı. Görüntü kalitesinin yenilenmesi, 5.1 digital ses ve yepyeni özel seçenekleriyle koleksiyonunuzda mutlaka olması gereken bir başyapıt.
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Part 1 



Part 2 

Sınır Ötesi İzle

Hugo 2011
Lauren Frederick, son derece başarılı, işinde azimli, tutkulu ve hırs sahibi bir gazetecidir. Çalıştığı yer olan Chicago Herald’da sağlam bir yeri vardır. Yılın en iddialı haberlerinden birini yakalayıp getireceğine dair patronunu söz vererek Meksika sınırında yer alan Juarez’e gitmek kararı alır. Gideceği bu şehrin özelliği son dönemde en korkunç olayların yaşandığı yer olmasıdır. Bütün şehir sessizlik içinde korkuyu beklemektedir. Bölgede yaşayan halktan sayısız kadın tecavüze uğrayarak öldürülmüştür. Ancak kimse gereken ilgiyi göstermemektedir. Lauren’in en büyük hikâyesi onu beklemektedir. 

IMDB Puanı: 6.4
Yapım: 2006 – ABD
Tür: Suç, Dram, Gizem
Yönetmen: Gregory Nava
Oyuncular: Antonio Banderas, Jennifer Lopez, Martin Sheen, Kate Del Castillo, Randall Batinkoff

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Sibirya'da Kayıp İzle

Hugo 2011
İş için Sibirya’ya gönderilen utangaç bir Alman lojistikçi şarkıcılık yapan Sajana’ya aşık olur ve onun sevgisini kazanabilmek için daha önce yapmadığı çılgınlıklar yapmaya başlar.

IMDB Puanı: 6
Yapım: 2012 – ABD, Rusya
Tür: Komedi
Süre: 100 dakika
Yönetmen: Oleg Assadulin
Oyuncular: Katja Riemann, Armin Rohde, Joachim Król, Michael Degen, Vladimir Burlakov







FRAGMAN


FİLMİ İZLE


4 Mart 2013 Pazartesi

Şans Sende İzle

Hugo 2011
Henüz küçük bir çocukken profesyonel bir kumar düşkünü olan babası tarafından terk edilen Huck Cheever annesiyle birlikte baba karakterinden yoksun bir şekilde büyümüştür. Yıllar geçer ve Huck Cheever geçmişteki bu kötü travmaların da etkisiyle kumar bağımlısı bir adama dönüşür. Özellijle babasının oynadığı oyuna, pokere karşı bir saplantı geliştiren Cheever, Las Vegas’ta yer alacak dünya şampiyonasına davet edilir. Burada şarkıcı olma hayallerini gerçekleştirebilmek için her şeyi bırakıp Las Vegas’a gelen Billie isimli bir kadınla tanışır. Huck artık hem Billie’nin kalbini hem de şampiyonayı kazanmaya çalışacaktır.

IMDB Puanı: 5.8
Yapım: 2007 – ABD
Tür: Dram, Romantik, Spor
Süre: 124 dakika
Yönetmen: Curtis Hanson
Oyuncular: Robert Downey Jr., Drew Barrymore, Eric Bana, Robert Duvall, Debra Messing

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Sevimli Balina Luna İzle

Hugo 2011
Luna küçük bir kıyı kasabasında yetim kalmış bir katil balinadır. Bir hükümet yetkilisi onu yakalamakla görevlendirilir. Bölgenin yerel şefi önderliğinde geniş bir koyda balinaların toplu şekilde incelenmesi ve koyda serbestçe dolaşmaları için proje oluşturulur. Gerçek bir öyküden esinlenerek iki kültürün bir balinaların özgürlüğü üzerinde savaşını anlatan dokunaklı bir hikaye.

IMDB Puanı: 6.5
Yapım: 2007 – Kanada
Tür: Aile, Dram
Süre: 78 dakika
Yönetmen: Don McBrearty
Oyuncular: Graham Greene, Jason Priestley, Michelle Harrison, Erin Karpluk, Adam Beach


FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Şehrin Adamı İzle

Hugo 2011
Jack Giamoro son derece zengin ve başarılı bir menajerdir. Los Angeles’da kayda değer bir kariyere sahiptir. Ancak bir gün gelir ve hayat onu sınar. İlk olarak karısının, kendisini bir müşterisi ile aldattığını öğrenir. Ardından bir talihsizlik sonucu kendi özelini yazdığı günlüğü, dişli bir muhabirin eline geçer. Yitirmekte olduğu şeylere sahip çıkmak adına attığı adımlar, ne yazık ki Jack’i hatalar silsilesine sürükler. Aile, sadakat, özgüven ve rekabet gibi konulara odaklanan bu dramatik komedi, özgün bir bakış açısı ile perdeye aktırılmış görünüyor.

IMDB Puanı: 5.6
Yapım: 2006 – ABD
Tür: Komedi, Dram
Süre: 96 dakika
Yönetmen: Mike Binder
Oyuncular: Ben Affleck, Gina Gershon, Amber Valletta, Rebecca Romijn, Bai Ling

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Ofsayt İzle

Hugo 2011
İran’daki kadınlara has yasaklardan biri de stadyumda futbol müsabakalarını izlemeleridir. 2006 yılında gerçekleşen Dünya Kupası’na katılmak üzere olan İran milli takımı, son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanmaktadır. Eğer maçı kazanırsa bu önemli organizasyona katılacaktır. Bu kader maçını canlı olarak izlemek isteyen bir grup kadın stadyuma girmenin ilginç bir yolunu bulurlar. Erkek kılığına bürünerek. Bu grubun bir kısmı farkedilmeden girmeyi başarsa da bazıları polis tarafından fark edilir ve gözaltına alınır.

IMDB Puanı: 7.2
Yapım: 2006 – İran
Tür: Komedi, Dram, Spor
Süre: 93 dakika
Yönetmen: Jafar Panahi
Oyuncular: Golnaz Farmani, Mahnaz Zabihi, Safdar Samandar, Ayda Sadeqi, Melika Shafah

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Rüyaların Peşinde İzle

Hugo 2011
Küçük bir kasabadan Chicago’ya rüyalarını gerçekleştirmek için gelen Lauryn, burada Müzik ve Dans Okulu’na yazılır. Başarısız bir dönemden sonra şansını burlesk kulüplerinde denemeye karar verir. Burada kazandığı başarı, rüyalarını tekrar gözden geçirmesine ve ayağa kalkıp savaşmasına ön ayak olacaktır.

IMDB Puanı: 5.2
Yapım: 2008 – ABD 
Tür: Dram
Süre: 90 dakika 
Yönetmen: Darren Grant
Oyuncular: Mary Elizabeth Winstead, Riley Smith, Ashley Roberts, Tessa Thompson, Christina Grace




FRAGMAN


FİLMİ İZLE


Olduğun Gibi Gel İzle

Hugo 2011
Yirmili yaşlarında olan üç genç adam, hala bakirlerdir. Şarap turu bahanesiyle İspanya’ya doğru yola çıkarlar ve amaçları da şaraptan ziyade ilk cinsel deneyimlerini yaşamaktır. Onları kendileri dahil hiçbir şey durduramayacaktır. Biri yarı kör, diğeri tekerlekli sandalyeye mahkum, üçüncüsü de boyundan aşağısı felçli olan bu üç genç adamı anlatan Olduğun Gibi Gel, İspanya’daki bir geneleve gitmek üzere seyahate çıkan felçli bir adamın gerçek hikayesinden esinlenilerek oluşturulmuş bir film.

IMDB Puanı: 7.3
Yapım: 2011 – Belçika
Tür: Komedi, Dram
Süre: 113 dakika
Yönetmen: Geoffrey Enthoven
Oyuncular: Katelijne Verbeke, Marilou Mermans, Roos Van Vlaenderen, Karel Vingerhoets, Gerd Schelfhout

FRAGMAN


FİLMİ İZLE


3 Mart 2013 Pazar

Kıyamet Günü - Türkçe Dublaj

Kıyamet Günü - The imposible [720p]
Kıyamet Günü - The imposible [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Bir felaket hikayesini anlatan filmde Ewan McGregor ve Naomi Watts 2004 yılında Thailand'ı vuran tsunamiye yakalanan çocuk sahibi bir çifti canlandırıyor... 
Hikayede Maria ve ailesinin hayatlarının en karanlık saatleri boyunca karşılaştıkları cesaret, kibarlık ve şefkatin beklenmedik anlarda ortaya çıkmasıyla gerçek dehşet anlatılıyor..

Kıyamet Günü - The imposible 720p kalitesinde türkçe altyazılı izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Part 1

Part 2

Hayatının Seçimi - Türkçe Dublaj

Hayatının Seçimi - The Ledge [720p]
Hayatının Seçimi - The Ledge [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Shana, aynı iş yerinde çalışmaya başladığı komşusu Gavin ile aşk yaşamaya başlar. Ancak Shana’nın kocası Joe’nun bu sadakatsizliği öğrenmesi üçünü birden fırtınalı bir sona doğru sürükleyecektir. Filmde, karmaşık bir aşk üçgeni ve birbiriyle karşıt düşüncelere sahip iki adamın ölümcül çatışması merak uyandıracak bir şekilde perdeye yansıyor.

Hayatının Seçimi - The Ledge 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Sadakatsizler - Türkçe Dublaj

Sadakatsizler - Les Infideles [720p]
Sadakatsizler - Les Infideles [720p]

Türkçe dublaj film izle, türkeç dublaj tek part izle, filmi türkçe full izle
Aralarında Artist ile Oscar'lar dahil ödül sezonunu kasıp kavuran Michel Hazanavicius ve Jean Dujardin'in de bulunduğu yedi Fransız yönetmen tarafından çekilen sadakatsizlik temalı kısa filmlerden oluşuyor..

Sadakatsizler - Les Infideles 720p kalitesinde türkçe dublaj izle meniz için sizlerle..
Türkçe dublaj filmler, türkçe dublaj film, filmi full hd izle, türkçe dublaj

Alacakaranlık Şafak Vakti 2

Hugo 2011
Efsanenin son filminde heyecan zirveye çıkıyor. Bella and Edward’ın kızı Renesmee doğduktan sonra, Cullen’lar Renesmee’yi ve tüm aileyi Volturi ile karşı karşıya getirecek bir hatadan korumak için diğer vampir klanlarını bir araya getirme çabasına girerler.

IMDB Puanı: 5.9
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Fantastik, Macera, Dram
Süre: 129 dakika
Yönetmen: Bill Condon
Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ashley Greene, Taylor Lautner, Dakota Fanning
Senaryo: Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg, John P. Duffell



FRAGMAN


FİLMİ İZLE