19 Nisan 2013 Cuma

Vampire Nation İzle

Hugo 2011
Vampir ve insan ırklarının birlikte yaşadığı bir şehirde, karaborsada satılan kanlardan bulaşan bir virüs vampirlerin DN’sını bozar ve onları uçan yarasalara dönüştürür.Bu yeni vampir türü sıradan vampirleri de katletmektedir. İnsan ve vampir ırklarının bu yeni yaratıklara karşı bir olmaları gerekmektedir.

IMDB Puanı: 4.2
Yapım: ABD – 2012
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Korku
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Todor Chapkanov
Oyuncular: Andrew Lee Potts, Neil Jackson, Claudia Bassols, Ben Lambert


FRAGMAN


FİLMİ HD İZLE




10 Nisan 2013 Çarşamba

13 Eerie : 13 Esrar İzle

Hugo 2011Altı adli tıp öğrencisi FBI’da saygın bir stajyerlik işi için uzak bir adaya bilimsel keşfe çıkar. Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardır: bu bölge daha önceden ölüme terk edilmiş müebbet hapis cezasına çarptırılmış suçlular için illegal bir biyolojik test yeri olarak kullanılmıştır.Öğrencileri burada bekleyen tehlikeli bir oyun vardır. Stajyerlik testi bir ölüm kalım mücadelesine dönüşecektir…

Filmin IMDB Puanı:4.4/10
Filmin Yapım Yılı ve Ülkesi: 2013 – Kanada
Filmin Türü:Korku
Filmin Yönetmeni: Lowell Dean
Filmin Oyuncuları:Katharine Isabelle, Brendan Fehr, Brendan Fletcher
Filmin Süresi: 90 dakika




FRAGMAN  



FİLMİ İZLE

9 Nisan 2013 Salı

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede

Hugo 2011Çakallık yaptıkları için hapse giren kahramanlarımız içerde zor günler geçirmektedir. Mahalleden, sevdiklerinden ve futboldan uzak kaldıkları için mutsuzdurlar. Günün birinde suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenirler. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu öğrenen kahramanlarımız bu deneyde gönüllü kobay olmayı kabul ederler. Suç önleyici ilaçları kullanmaya başlayan ekip, dışarı çıktıklarında çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama unuttukları bir sey vardır: Mesele çakal olmak değildir, asıl mesele çakallarla dans edebilmektir.

Oyuncular: Şevket Çoruh, Doğa Rutkay, Ceyhun Yılmaz, Murat Akkoyunlu, İlker Ayrık
Yönetmen: Murat Şeker
Yapım: 2012 - Türkiye
IMDB: 5.1
Tür:Komedi,Yerli Film

FİLMİ İZLE