8 Eylül 2013 Pazar

İron Man 3 İzle



FİLM HAKKINDA : 

Tony Stark, Milyarder bir iş adamı, kahraman ve bir mucittir.iron man 3 izle zorlu.Fakat en yakınlarını korumak içinsadece zeka ve cesarete değil, içgüdülerine de ihtiyacı var. Bu savaşta Stark'ın kafasındaki soru filmin en can alıcı yanı: "Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?

Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera

Yapım: ABD - 2013

IMDB Puanı: 7.7

Yönetmen: Shane Black




5 Eylül 2013 Perşembe

Ateş Çemberi - Ring Of Fire İzle



Film Hakkında:
Ateş Çemberi – Ring Of Fire İzle >> Müzisyenlerin aşk hayatı başka olur…Müzisyen Johnny Cash’in uzun yıllara yayılan sancılı ilişkisini konu ediniyor. Allison Anders'in yönetmenliğini yaptığı bu biyografi filminde Jewel Kilcher, Matt Ross, John Doe başrolde yeralmaktadır.

IMDB: 5.4
Yapım: 2013
Tür: Biyografi
Dil: Türkçe Dublaj
Yönetmen: Allison Anders
Oyuncular: Jewel Kilcher, Matt Ross, John Doe








Göster Gününü 2- Kick Ass 2 İzle



Film Hakkında:
Göster Gününü 2 - Kick-*** 2 İzle >> Kullandığı kostümünü kendisi yapan ve olağan üstü güçleri olmasa da kendisini suçla savaşçısı bir kahraman ilan eden Dave, yeni aksiyonlar içindeyken bir grup 'normal vatandaş' ile karşılaşır. Onlar da ilginç kostümlerle süper kahraman olmaya ve suçlularla mücadeleye girişmişlerdir. Yeni ekip Justice Forever ismini kullanırken, bu sırada Red Mist'in büyük intikam planı da devreye girmek üzeredir.

IMDB: 7.1
Yapım: 2013
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Dil: Türkçe Altyazı
Yönetmen: Jeff Wadlow
Oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse




Dünya Savaşı Z - World War Z İzle



Film Hakkında:
Dünya Savaşı Z - World War Z İzle >> Brad Pitt’in de başrolünde bulunduğu film Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Ve insan oğlu ikiye ayrılır. Brad Pitt’in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks’un 2006 tarihli Zombi Savaşı (World War Z) adlı kitabından uyarlandı. Marc Forster'in yönetmenliğini yaptığı bu 2013 yapımı bilim kurgu filminde Brad Pitt , Mireille Enos , James Badge Dale , Ludi Boeken ve Matthew Fox başrolde oynamışlardır.

IMDB: 7.3
Yapım: 2013 - ABD
Tür: Aksiyon , Bilim Kurgu , Korku
Dil: Türkçe Altyazı
Yönetmen: Marc Forster
Oyuncular: Brad Pitt , Mireille Enos , James Badge Dale , Ludi Boeken , Matthew Fox


4 Eylül 2013 Çarşamba

Cannibal Diner -Yamyam Lokantası İzle



Film Hakkında:
Cannibal Diner - Yamyam Lokantası İzle >> Modellerin bir grup kendilerini bir yamyam dejenere ailenin yaşadığı bir fabrikada sıkışıp bulabilirsiniz. Yönetmenliğini Frank W. Montag'ın yaptığı bu korku filminde Alexandra Lesch, Kristiana Rohder, Lara Baum başrolde oynuyorlar. Evrenselfilm

IMDB: 2.4
Yapım: 2012
Tür: Korku , Gerilim , Gizem
Dil: Türkçe Altyazı
Yönetmen: Frank W. Montag
Oyuncular: Alexandra Lesch, Kristiana Rohder, Lara Baum







Policegiri İzle




Film Hakkında:
Policegiri İzle >> DCP Rudra adında bir polis yeni bir karakola aktarılır. Şehrin suç ve yolsuzluğa batmış olduğu gibi. K.S. Ravikumar'ın yönetmenliğinde yapılmış aksiyon , dram ve komedi filmidir. Başrolde Sanjay Dutt, Prachi Desai, Prakash Raj gibi oyuncular yer almaktadır.

IMDB: 4.4
Yapım: 2013
Tür: Aksiyon , Dram , Komedi
Dil: Türkçe Altyazı
Yönetmen: K.S. Ravikumar
Oyuncular: Sanjay Dutt, Prachi Desai, Prakash Raj







3 Eylül 2013 Salı

Sibirya Eğitimi FULL HD İzle



Film Hakkında:
Sibirya Eğitimi – Educazione Siberiana İzle >> Film Sovyetler Birliği zamanındaki Güneybatı Rusya'da geçiyor. Güvenlik sebebiyle zulme uğramış tüm topluluklardan oluşan suçluların olduğu bölge çeşitli etnik gruplardan varoş suçluların kontrolü altına giriyor. İçlerindeki en fakir ama en korkunç grup olan Sibiryalıların yaşamı, intikam ve diğer duyguları gerçeğe yakın bir şekilde işleniyor.


IMDB: 6.2
Yapım: 2013
Tür: Biyografi , Dram , Suç
Dil: Türkçe Altyazı
Yönetmen: Gabriele Salvatores
Oyuncular: Arnas Fedaravicius, Vilius Tumalavicius, Eleanor Tomlinson


Cehennem FULL HD İzle


Film Hakkında:
Cehennem - Hell İzle >> Yaşam kaynağı olan güneş bir süre sonra zararlı ışınları ile insnaların karşısına çıkıyor ve dünya yavaş yavaş yok olmaya başlıyor ancak hala suyun olduğu ve yaşanılabilecek yerlerin olduğunu bilen Phillip; Maria ve küçük kız kardeşi Leonie ile suyun olduğu bölgeye gitmeye karar verir. zorlu bir yolculuk için hepsi hazır ancak bu zorlu süreçte yalnız kalmak istemedikleri için karşılarına çıkan Tom ile birlikte hareket etmeye karar verirler. Tom deneyimli bir araba tamircisi ve bozulan arabalar için bulunmaz bir nimet fakat Tom’a güvenme konusunda hata yapmış da olabilirler!!!

IMDB: 5.8
Yapım: 2011
Tür: Korku, Bilim Kurgu, Gerilim
Dil: Türkçe Dublaj
Yönetmen: Tim Fehlbaum
Oyuncular: Hannah Herzsprung, Michael Kranz, Stipe Erceg


1 Eylül 2013 Pazar

Daire 1303 FULL HD İzle


Konusu :   Daire 1303 Apartment 1303 korku filminde çok güzel bir evde oturmayı hayal eden bir kişi başına geleceklerden habersizdir. Daire 1303 ‘e çok beğenerek taşınan kişiler evin geçmişinin karanlık olaylarla dolu olduğunu öğrendiklerinde herşey için çok geç olacaktır. Daire 1303 herzaman onlara kötülük getirecektir ve lanetli olan bu evden sağ kurtulmak için mücadele edeceklerdir..


IMDB Puanı: 6.6
Tür :Korku
Süre: 115 Dakika
Yönetmen : Daniel Fridell
Oyuncular :  Mischa Barton, Rebecca De Mornay, Corey Sevier, Julianne Michelle, Jessica Malka 



Sabah Neşesi FULL HD İzle


Konusu :  Becky Fuller (Rachel McAdams) oldukça idealist düşünen bir tv yapımcısıdır. Mike Pomeroy (Harrison Ford) ise yaşlanmış ve zor bir haber spikeridir. Mike Becky’nin yeteneklerine fazla önem vermez ve onları küçümser belkide onun yenilik çi olmasına ayak uyduramaz. Fakat Becky hiçte kolay bir lokma olmadığını ona gösterecektir. Eğlendirici bir film olan bu yapımda yılların oyuncusu İndiana Jones serisi ile herkesin tanıdığı Harrison Ford’u görmekteyiz.


IMDB Puanı: 6.7
Tür :Komedi ,Romantik
Müzik: Natasha Bedingfield, David Arnold
Yönetmen :Roger Michell
Oyuncular : Rachel McAdams, Harrison Ford, 50 Cent, Patrick Wilson, Diane Keaton



Canım Öğretmenim FULL HD İzle


Konusu :  Cezayir’de yaşarken restoran işleten ve bir takım sorunlardan dolayı karısını ve çocuklarını bir saldırıda kaybedip Kanada’ya sığınan Bachir Lazhar, bir ilkokulda öğretmen olarak göreve başlayacaktır. Fakat kendisini beklemekte olan büyük bir sorun vardır. Öğretmen olarak atandığı sınıfın önceki öğretmeni, blunduğu sınıfta kendini asarak intihar etmiştir. İki öğrencinin bizzat gördüğü bu trajediden oldukça etkilenen öğrenciler bir yandan profesyonel destek alırken diğer yandan yeni öğretmenlerine alışmaya çalışmaktadır


IMDB Puanı7.5
Yapımı2011 Ülke: Kanada
Tür :Dram, Komedi 
Yönetmen :
OyuncularPhilippe Falardeau