28 Nisan 2012 Cumartesi

Ali Sami Yen'i park yaparım

'Ali Sami Yen'i park yaparım'

Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilecek projenin ortakları anlaşmazlıklarını bir türlü çözemeyince, Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar uyardı: “Böyle giderse orayı yeşil alan yaparım. Çok da keyif alırım. Yakında ihaleyi iptal edersek şaşırmayın. İş oraya gidiyor”

Ali Sami Yen arazisi üzerindeki proje Bakan Bayraktar'ın TOKİ Başkanı olduğu dönemde yapıldı. Ancak sonrasında ortaklar arasındaki anlaşmazlık çözülemeyince taraflar mahkemeye gitti.


"Ben öyle bir mektup okumadım. Böyle giderse orayı yeşil alan yaparım, onu söyleyeyim. Elimden gelirse yaparım. İhaleyi iptal ederim. Çok da keyif alırım o işten. Orayı yeşil alan yaparsak çok iyi olur. Zaten iş oraya doğru gidiyor. Çok yakında onların ihalesini iptal edersek şaşırmayın" şeklinde yanıt verdi.

Bakan Bayraktar, "Bu arsanın karşılığında yapılan Türk Telekom Arena için de “devletin parasıyla yapılıp bedavaya gelen stat” algısı var. Gerçekten öyle mi oldu?" yönündeki soruya ise "Sorular güzel de cevap vermek mecburiyeti var mı?" şeklinde yanıt vermeyi tercih etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder